lørdag 28. april 2007

Sykkeltur Sverige


Her er Hege og Kjell Endre klar for tur, sikkerhet er viktig så hjelmen er på plass.

Kl. 09.00 var vi alle klare til avgang. Syklene var sjekka og alt fungerte, bagasjen var enten snurpa fast på bagasjebrettet eller fast på ryggen. Med Arvid i ledelsen sykla vi til Larvik og derfra vidre mod Sandefjord. Etter litt småstressing av Arvid kom vi oss fram i god tid. Der kom vi først på farja og tilbrakte 2,30timer i flyseterommet, som vi merklig nok fikk for oss selv, hehe. Etter ca. 3 timers sykling er det mulig at lukta satt sitt preg. Når vi ankom Strømstad gikk/sykla vi litt i by'n og noen blei med Arvid for å handle mat (det er ikke alltid hans sterkeste side). Etter en times tid i Strømstad satte vi kursen mot Daftø camping, 5 km sør. Framme på Daftø satte vi opp telta våre mede ved vannet. Mens noen satte opp telt, begynte andre å grille. Silje var sjefskokk for alle unntatt guttane som kadde kjøpt seg egen mat (biff, pepperstek ol.)

Silje og Chatarina griller.

Etter måltidet sjekka vi ut området, og for idretsklassen var tydligvis Lekeplassen det perfektet stedet å få brukt opp de siste kreftene på. Her tokk vi masse gruppebilder mens vi boltra oss i sklier, hinderløype, husker m.m.
Etter dette så vi litt på tv, spilte kort og yatsi på servicebygget rett i nærheten. Derette køya vi, seiner enn vi pleier på slike turer.


Morran etter var det frokost kl. 9.00 og deretter gjorde vi oss klar til en liten sykkeltur ut på øyene. Dette ble en litt smertefull start, for ALLE var såre i rumpa eller mellom beina. Det var tydelig at sykling ikke er hverdagsaktivitet for noen av oss. Denne sykkelturen var kjempefin. Tilbake på Daftø, var de fleste av oss klare for litt minigolf, med utrolig fine baner. Deretter pakka vi og sykla med til Strømstad når vi selv følte for. Farja gikk kl. 16.30 og denne gangen var vi sitemann ombord. I Sandefjord sto Svenn Helge med minibussen og tilhenger, så slapp vi å sykle helt hjem igjen (selvom de fleste trudde det hadde gått fint). Tusen takk til Svenn Helge.

Det må åsså nevnes at været har vært perfekt. Fra Fredtun starta vi med litt dis eller havtåke, men dette gjorde at tempraturen var perfekt å sykle i på ferja til Strømstad kom sola og dagen etterpå ble lik. Så Vi her like heldig med været som vi pleier.

1 kommentar:

Anonym sa...

det jeg var ute etter, takk