onsdag 2. mai 2007

Vannvittig med RAFTING!!!Jippi! Wohoo!! Dette var bare fantastisk moro! Evje var stedet, 3 timers kjøretur syd fra Stavern. Etter litt klabb og babb med en dobbelboooking reiste vi opp trisdag 1.mai og ovenatta i lavoer. Noen av oss syntes det var greit dette var siste overnattingsturen, søvn er litt mangelvare på grunn av kalde netter og tynne soveposer. Men igrun veldig trist dettte var siste overnatting, betyr at dette skoleåret snart er ferdig.

Lavoene vi sov i.

Kveldskos: Dagrun, Joey, Tore Andre, Maria,Kristian, Ida C og Arvid.

På trisdags kveld brant vi bål og la oss ettervert. Idag tidlig skinte sola som den har gjort her på østlandet de siste ukene. Kl 09.00 var frokosten vel fortært og alle klare til rafting. Alle måtte ha på ull/super undertøy, ullsokker, joggesko, våtvannsdrakt, vindjakke, hjelm og redningsvest. Vi ble delt inn i 3 grupper på 7,7 og 6. Deretter kjørte vi ett par minutter i buss til en oppdemma dam der vi "tørrtrente" på komandoer og spruta litt på hverandre..hehe, og så måtte alle hoppe i elva og svømme inn te land, skummelt, kaldt men vitig å ha gjort før vi hoppa i båtene og satte uttfor.

Instuktørene vi hadde var kjempeflinke og fikk alle med ned de 2 stryka. Og på de mest skeptiske kom smilene fram, det var jo bare så moro. Når alle var nede, kunne de som ville (omtrent alle) kjøre de 2 stryka en gang til. Hehe..fantastisk. Siste gangen surfa vi litt på en bølje og båtene fyltes med vann. Etter dette gikk vi i land på en liten odde og de som ville kunne hoppe utti og svømme inn som vi gjorde helt på starten.

Alle var dyvåte og iskalde på føttene og det var godt å skifte og ta seg en varm dusj. Deretter litt mat også inn i busen klare for 3 timers tur tebake te skolen.

På grunn av masse vann og faren for at kamera skulle bli ødelagt, ble det kunn tatt bilder me et vannsikkert engangskamera. Her er de:


Stryk nr. 1 og det værste av de.Ingen kommentarer: