tirsdag 9. januar 2007

Pass, Reiseforsikring, Vaksinekort og Flybiletter i orden!

Part 1
Rett etter morgensamlinga, samla Idrett og Band seg i idrettsklasserommet til en økt Kenyaforberedelse. Idag fikk alle utdelt flybiletter som nakvn og reiserute måtte skjekkes. Vaksinekort måtte åsså sjekkes og begge disse to ble levert inn igjen. Deretter var det et skjema som måtte utfylles og pass og reiseforsikringer måtte åsså leveres inn. Nå merkes det at vi snart skal reise. 16 dager igjen til vi reiser. 13 dager til gruppe 2 reiser og kun 7 dager til gruppe 1 reiser.
Par2
Grunntreninga etter lunch begynte med en god og lang oppklaringssak. Det viste seg at Arvid har holdt hele klassen for narr ved å ikke oppgi sitt fulle navn. Arvid heter faktisk Arvid Bjørn Tollisen, men det ville vel vært mye enklere å hete Bjørn Arvid. Det var hvertfall klassens konklusjon. (Arvid ga besked om å ikke skrive dette, men resten av klassen svare da: Joooo!)
Uansett, grunntreninga idag var sirkeltrening med disse øvelsene: Løpe på tjukkas-->armhev under bom--> ryggøvelse--> hoppe over benk--> kneløft i ribbevegg--> hoppe tau--> situps--> pushup. Alt dette gjorde vi 2 ganger. Etter dette skulle Dagrun, Eli Marie, Svein Joar og Maria ha barneidrett med 1. og 2. klasse. (Går ut på å legge opp og lede en skoletime med disse småtassene).

Ingen kommentarer: