onsdag 17. januar 2007

Kenya og Skøyter

Idag begynte Idrett, Teater og Band med samme dans som vi gjorde tidligere. Det var kanskje ikke den største opptimisme, men akk, vi satte igang.

Etterpå forlot Teater oss eller vi forlot de, spørs hvilken øye som ser. Uansett samla vi oss i klasserommet til Kenya snakk. Så skulle vi opp i hovedbygge å lage reishefte og når det var gjort bar det ned til klasserommet igjen. Der gikk vi igjennom pakkelista en siste gang og så var det lunch.


Etter lunch skulle vi ut å skøyte igjen og vi reiste presis kl. 12.05. Idag var ikke værgudene helt på vår side (og det er rart for det er de alltid). Men vi trosset været og tok på oss de fine blå skøytene og satte igang. Plutselig kom en skokk småunger mens vi tok bilder. De ville åsså bli fotografert. Etter dette ble John Aslak og Camilla mest utsatt for disse innpåslitene...ja hva skal jeg kalle de...drittunger? Kanskje å ta litt hardt i men "shit au".
Her Har vi en fornøyd skøytegjeng: Marianne,John Aslak, Camilla, Tore Andre, Kjell Endre, Hege, Eli Marie, Ida, Silje og Maria.

Her har vi Camilla og de små... og John Aslak og Maira med de små.

Ingen kommentarer: