søndag 14. januar 2007

Dans, Turn og Bevegelse

Fredag:
Solidaritet, Teater og Idrett ble alle samlet i Gymsalen til en god oppvarming som lærerene Arvid og Aimi sto for. Nærmere folkedans virker det ikke som det var mulig å komme, men alle ga sitt. Mens noen viste seg fra en helt annen side og surfa gjennom dette, var det noen som ikke fikk til fullt så godt til som de skulle ønske. Men alle gikk vel fornøy tilbake til timene sine etter en god halvtime.
Idrett blei igjen, og idag var det Helenes tur til å være sjef. Timen var veldig lik forrige fredags turntime med Lars Gunnar, untatt at vi ikke har så mye "facie" utstyr. Vi klarte oss fint med dobbelt lag med de fillete, gå mattene, men de dugde til sitt.
På slutten av timen øvde vi på en koordinasjonsøvelse som svært få eller ingen klarte forrige gang (hos Lars G). Dette var vanskeligst for guttene, og Arvid ga seg ikke før han fikk det til....og DET tok sin tid! Om igjen og om igjen, seint, fortere, om igjen og om igjen, høyre bein, venster bein, kryss foran, over kryss bak, om igjen og om igjen osv....men til slutt fikk til og med Arvid dette til.

Etter dette gikk vi over til å ta noen bevegelsesøvelser og etter lunch fikk vi teorine, sammen med litt kenya info.

Ingen kommentarer: