onsdag 6. desember 2006

Spinning og Badminton

Idag satte vi nesa mot Spenst treningsenter i Larvik, selvom jeg syns stemninga til frokost kanskje ikke var helt på topp... Dit gikk det betraktelig fortere enn igår, siden Arvid idag fulgte den vanlige veien. Nok om det, Arvid er flink til å kjøre.
Vi møtte opp ferdig skifta, klare på hver vår sykkel, til en intens sykkeløkt. 45min varte den og tida fløy avsted med Mona som instruktør. Musikken var super og en powerpoint fremvisning fikk fokuset bort på noe annet. Løypeprøfilen var tøff men alle mann hang på og klarte og gjennomføre økta. Og det skal vi være stolte over, ettersom det var første gang på en spinningsykkel for samtlige av vårs. Etter de 45min var vi alle gjennomvåte av svette, men for en utrolig deilig følelse man får etterpå, føler man får rensa kroppen.
Konklusjonen for denne erfaringen blir: Slitsom, men utrolig deilig.

Tilpassing av sykler (f.v. Renate, John Aslak, Kristian og Kjell Endre.)

Etter lunch var det tid for Badminton. Dette skjedde på egenhånd for Arvid hadde elevsamtaler i klasserommet. Men så flinke vi er til å trene og ha det moro (åsså uten innspill fra Arvid) løste dette seg stålenede. Musikken her var supermorsom og ingen kunne vel klare å stå stille etter den.


Så jeg vil vel si dette også har vært en fryktelig morsom dag.

Ingen kommentarer: