mandag 18. desember 2006

Linjeavsluttning

Part 1.

Ta det med ro. Bilen
er ikke stjålet, du
får den snart igjen.
Hilsen "Arne Næss".
OBS!!
Ha på varmt treningstøy og vær
klar utfor hovedinngangen kl.
14.30 PRESIS! Du skal ut å løpe.


Kl. 14.30 troppet Arvid opp i "Hålen", klar til dagens utfordring. Han fikk utdelt kart og klar beskjed om å kikke oppi "postkassa" når han kom dit. Men denne beskjeden ble ignorert av en forfjamset Arvid. Dermed ble bilen klassen hadde bortført, vaska, polert og pynta stående der vi hadde forlatt den, for nøkkelen lå i "postkassa". Arvid hadde heller ikke fått med seg at bilen var strøken rengjort, som kan ha med at sjokket ikke hadde lagt seg.
En fortsatt småforvirra Arvid kom gående tilbake til huset sitt, der klassen nå hadde gjort klart til pizza (som silje kom med litt seinere). Når Arvid hadde dusja var det første han som møtte han da han entret stua et stort bilde av klassen (med singnaturer av alle), som Arvid ble strålende fornøyd med. Han fikk også vanningsfrie blomster, som var midt i blinken for Arvid, det så vi sto "stempla" i panna på han. Etter dette var Silje klar med pizza og etter dette var det chips og druer til alle, Arvid stod for kaffe, te og mandariner. Kjempemorsomt å leke med Arvid nå som vi hadde kontroll... og igjen har vi lært av den beste: Arne Næss.

Vi må gi Svein Joar en stor takk som har dratt igang dette.
Vil bare legge til at Arvid ble mer og mer nervøs for hva vi planla, at han ga oss husnøkkelen sin så vi slapp og bryte oss inn ;)





Bilen på plass. P.S.: legg merke til julekula i antenna.

En småforvirra Arvid klar for litt orientering.

Takknemlig Arvid med bilde og blomst.

Klassen klare for pizza.

Arvid og en "neve" krus.

1 kommentar:

Anonym sa...

Beste juleavslutning ever!!! Elske klassen min;) hehe... Arvid e ein kanon lerar!! Me har d supert på linjå;D