tirsdag 28. november 2006

Svømming 2


Ja, nok en gang tok vi turen til svømmehallen i Larvik. Vi gikk litt forterer igjennom armbruken i crawl, og fokuserte litt mer på fotarbeidet. Derettet gikk vi opp på land og "tørrtrente" litt på tilløp og sats til stup.

Det foregikk sånn: Rett i ryggen og god stilling (Jeg er en stuper), 3 skritt, hinkehopp på ett bein, lande på begge og hoppe. Når Arvid syns det satt som det skulle, gikk vi bort til stupebrettet og prøvde på det der; noe som viste seg å være mye vannskligere enn vi hadde trodd. Trikset var å ta seg god nok tid og spille på lag med brettet, og de fleste fikk det til åsså.

Arvid i sin svarte, minimale men snært'ne badetruse. Instruerer i tilløp og sats.


Arvid var ofte i aksjon og skulle ofte vise andre måter å stupe på. Men en gang måtte det gå galt. Plutselig hørte vi (som ikke så det) , at Arvids stup endte i et MEGA stupplask som skapte hyl og sjokkerte ansikter av oss alle. Etter dette tok det litt tid før noen våga seg opp på brettet igjen, men det gikk bra med alle som prøvde. Så vi ble ikke SÅ skremt, som Arvid ville sakt:"Det er jo bare vann".

Nok en morsom tur i svømmehallen, men vi ville alle vært der litt lenger enn den ene timen vi hadde. Men det er jo ett godt tegn ;)