søndag 19. november 2006

Kysttur

Idrett på Kysttur.

Fredag 17. nov. reiste den superspreke idrettsklassen på kysttur. Vi ble kjørt ut til parkeringa på Guslandåsen (der fant vi forresten ut at vi hadde glemt kjele til å koke vann i). Herfra fulgte vi den blå kyststi-merkinga. Etter en strabasiøs vandring over glatte fjell, gjenom søledammer og ned bekklignede stier, kom vi omsider fram til Blåskjell (ikke Blåfjell, som noen merklig nok blandet det me).

Her fant vi en super leirplass, og på null-komma-niks var alle i gang med enten å spikke bolledeig-pinner, lage banan-og-sjokolade-mat, lage bål (alle hadde med 2 vedkubber) eller å lage "kjele" av en sil, med aluminiumsfolie oppi.
Og etter tur å orden fikk alle stekt seg kanelsnurre på pinne (bolledeig med smør, kanel og sukker). Alle som orka mer fikk 1 banan med sjokolade som var varma på/i bålet. For de ivrigste ble det både 2 og 3. Underveis i matspisinga, var det konglekasting (mest på arvid), treklatring (der Joe og Silje var de suverene lederne tett etterfulgt av Kristian (fra høyskolen) og vannleiting (med pinne) som Agnete følte hu fikk dreisen på.
Når alle var gode og overmette, lagde blandt annet Ida C. popcorn (2 siler mot hverandre over glørende + litt risting) mens vi evaluerte våre praksisstudenter fra Høyskolen i Oslo, som fikk strålende kritikk. Deretter pakka vi og turen hjem lei desidert kjappere og trygt tilbake på fredtun løper noen i dusjen, mens andre venter til ETTER middag (det skal jo lukes at vi har vært på tur!).
Igjen en kjempebra tur med mye humor... og mat. Vi storkoste oss!!

Ingen kommentarer: