onsdag 28. februar 2007

Turn og Skitur etter vinterferien!

Puster ut etter suveren måkeinnsats.

Vinterferien er over og alle er trygt tilbake på skolen. Nå som VM i Sapporo er i full gang, får ett par Idrettselever med seg litt under frokosten. Igår, oppfordring av oss ble hele kalssensatt i arbeid med å måke sti ovet tunet så veien ble kortere. Viss ikke dette er solidarisk vet ikke jeg. Ellers var det fri aktivitet der Silje, Joe og Helene var kjappe med å få på seg skia. Og siden VM er en stor innspirasjon for oss, hehe, spennet vi på oss skia og lagde løyper med oppløp og målstrek. Etter lunch var det teori og barnidrett for siste gruppe(endelig).





Idag var det gjennomgang av hytteturen vi skal på fra mandag til fredag neste uke. Familien til Ida C. har vært så generøse å lånt bort hytta til oss. :)


Deretter var det skitur for egentlig alle, men litt dårlig oppsluttning. Så var vi tebake i god tid før fotografeinga. Der samtlige hadde på seg skolegenserene som vi fikk når vi kom tilbake fra vinterferien.
Helene(tar bilde), Camilla, Kristian, Agnethe,
Eli Marie, Kjell Endre, Joey ledet ann av Arvid.

Kl. 11.45 reiste vi for 2. gang til turnhallen i Stavern og hadde det fantastisk moro med å lære litt stift og salto på trampett. Lars Gunnar er igjen suveren til å lære bort og kan så utrolig mye.



Ingen kommentarer: